Η POLYECO ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ IROBOT ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙΣΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ FIRST LEGO LEAGUE

H Polyeco είναι υπερήφανος χορηγός της ομάδας iRobot των εκπαιδευτηρίων Καίσαρη που συμμετέχει στο μεγαλύτερο Πανελλήνιο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας για παιδιά.

Το First Lego League είναι εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και εισάγει την επιστήμη, την τεχνολογία, την μηχανική και τα μαθηματικά σε παιδιά ηλικίας 4-16 μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής και πρακτικής μάθησης. Το θέμα του φετινού διαγώνισμου είναι η ενέργεια και ομάδες θα ερευνήσουν από πού προέρχεται και πώς διανέμεται, αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν την δημιουργικότητά τους για να χτίσουν ένα καινοτόμο και καλύτερο ενεργειακό μέλλον.

Η ομάδα iRobot με την υποστήριξη του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Polyeco, σχεδίασε έναν αντιδραστήρα αναερόβιας χώνεψης με το οποίο παράγεται ηλεκτρική ενέργεια από αποτσίγαρα. Η iRobot κατέκτησε την καλύτερη βαθμολογία στους προκριμματικούς αγώνες και προκρίθηκε στον τελικό καθώς διακρίθηκε τόσο στην πίστα της ρομποτικής ολοκληρώνοντας όλες τις αποστολές, όσο και στο καινοτόμο project της.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πρόκριση και που κατάφερε με την ιδέα της να λάβει την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και να αναχθεί το project σε επίπεδο Δήμου!

Comments are closed.

Subscribe to our Newsletter
We respect your privacy.